20 septembrie 2013

Insight.

 Stând la fereastră cu capul plecat în aerul rece de septembrie mă gândesc la cine aș vrea să fiu de fapt. Nu profesional, ci personal.  Lăsând la o parte micile invidii și micile reproșuri pe care mi le fac zilnic, lăsând la o parte viața cotidiană mă gândesc departe în viitor. 


 Vine un moment când simți nevoia de o schimbare totală, spiritual și fizică în același timp. O schimbare care să șteargă tot ceea ce nu îți place, o schimbare într-un eu pe care acum doar îl visezi. De aceea gândurile îmi zboară acum spre altceva. 


 Vreau să fiu altfel, altfel de cea de acum, altfel decât ceilalți, doar.. altfel




 Nu mă mulțumesc pe termen lung cu o dragoste plăcută, dar călduță și cu un om care mă așteaptă acasă la același lucruri. Nu mă mulțumesc cu un job stabil dar mediocru. Pun și vreau pasiune în tot ce fac. Călătorii, spontaneitate, gesturi nebunești, oportunități grozave. Le vreau pe toate acestea.  Ființa mea aspiră la extraordinar, la lucruri pe care le trăiesc doar unii dintre noi. Mereu a existat în mine dorința arzătoare de a face ceva. Dorința de absolut. Nu îmi place ideea de mediocritate, urăsc să mă afund în ea. Am planuri mărețe, nu doar sigure, am vise îndrăznețe nu doar frumoase.

 Și ambiția de a le realiza.Curând.
 

6 comentarii:

  1. Foarte frumos spus..merita sa lupti pentru visele tale. M-am regasit in articolul tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut, si ai dreptate, merita sa lupti! ^.^

      Ștergere
  2. Vine un moment în care vrei să te schimbi. Vine un moment în care te plictisești de „vechi” și vrei ce e „nou”. În momente de genul, unii își cumpără iPhone-ul 5S, alții scriu articole de blog. Ideea e că, dacă vrei cu adevărat o schimbare trebuie să fii gata să accepți criticile. Să te ții pe poziții.

    Și în cele din urmă, nu e destul să vrei, dacă înțelegi ce spun...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca nu e destul sa vrei, si mai stiu ca o schimbare implica si anumite pareri contra. Dar sunt gata sa le fac fata, asta dupa ce stabilesc ce vreau sa schimb exact. :)

      Ștergere
  3. Felicitari pentru blog si pentru postare! Ma bucur sa "intalnesc" oameni care sunt in "cautare" si nu se multumesc cu putin. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut ^.^. Sper sa apreciezi la fel de mult si urmatoarele mele postari :)

      Ștergere